Перейти к основному содержанию
Про нас
Пріоритетні напрями організації освітнього процесу Вінницького вищого професійного училища сфери послуг
Історія училища
Структура управління та кадровий склад
Адміністрація
Структура управління
Кадровий склад методичних комісій
МК технологій та дизайну
МК філологічного циклу
МК фізико-технологічних і комп"ютерних дисциплін
МК суспільних дисциплін, фізичної культури та захисту Вітчихни
МК механічного профілю
МК природничо-математичних дисциплін
МК ресторанного господарства
Установчі документи
Статут
Сертифікат правомірності провадження освітньої діяльності
Ліцензія на надання освітніх послуг
Свідоцтво про атестацію
Освітні послуги
Ліцензійний обсяг, мережа та контингент учнів
Ліцензійний обсяг
Ліцензійний обсяг 2020-2021 н.р.
Ліцензійний обсяг 2021-2022 н.р.
Мережа та контингент
2020-2021 н.р.
Навчально-практичні центри
Нормативно-правові документи НМЦ
Напрями роботи РБНПЦ
Освітні послуги РБНПЦ
Освітні програми РБНПЦ
Звіт про діяльність РБНПЦ
Благодійна діяльність
Навчаємось підприємництву
Майстер-класи
Передаємо досвід
Випускники про нас
Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
Загальна площа приміщень
Площі приміщень навчально-виробничого призначення
Публічна інформація
Кошторис
Державні закупівлі
Фінансова звітність
Моніторинг якості знань учнів
Інклюзія і доступність
Звіт в.о. директора Валентини Балицької про діяльність в 2019-2020 н.р.
Міжнародні зв’язки
Соціальні партнери
Контакти
Вакансії
Викладачу
Організація дистанційного навчання
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Постанова № 50 "Про затвердження протиепідемічних заходів ..."
Інформаційна довідка для проведення роз’яснювальної роботи щодо запобіганню поширенню коронавірусу
Пріоритети діяльності МОН у реформуванні професійної (професійно-технічної) освіти
Структура 2020-2021 навчального року
Графік освітнього процесу
Класному керівнику та майстру виробничого навчання
Освітні стандарти та програми
професійної освіти
фахової передвищої
Атестаційний кейс
Положення про атестацію
Наказ про атестацію педагогічних працівників
Графік відкритих уроків та заходів
Учнівський довідник
Як убезпечитися під час пандемії
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Сайти/блоги викладачів та майстрів в/н.
ВІДЕО-УРОКИ
Корисна інформація
Структура 2020-2021 навчального року
Закріплення кабінетів за групами
Інформація про ЗНО-2021
Розклад дзвінків
Розклад уроків
Заміни уроків
Графік освітнього процесу
Стипендіальне забезпечення
Нормативні документи
Постанови КМУ
Положення про стипендіальне забезпечення училища
Протоколи засідань стипендіальної комісії
Запобігання прояву булінгу серед учнів
Бібліотека
Абітурієнтам
Як стати учнем училища?
Перелік професій
Як обрати професію? (пройдіть тест)
Подати заяву на вступ онлайн
Все про вступ
Ліцензований обсяг набору
Правила прийому до ДПТНЗ "Вінницьке вище професійне училище сфери послуг"
Правила прийому на здобуття фахової передвищої освіти підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю "Харчові технології"
Положення про приймальну комісію
Положення про апеляційну комісію
Галерея
Фото
Відео
Оголошення
Новини
Презентації професій
Агент з організації туризму. Адміністратор
Кравець. Закрійник
Кухар. Кондитер
Майстер ресторанного обслуговування
Монтажник радіоелекторонної апаратури та приладів
Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
Перукар (перукар–модельєр). Манікюрник
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Спеціальність "Харчові технології"
Наші здобутки
Наші перемоги
Звіт в.о. директора Валентини Балицької про діяльність в 2019-2020 н.р.