ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
- Про нас
- Стратегія розвитку Вінницького вищого професійного училища сфери послуг
- План розвитку ДПТНЗ "Вінницьке ВПУСП" на 2021-26 рр.
- Історія училища
- Структура управління та кадровий склад
- Освітні послуги
- Ліцензований обсяг та контингент закладу
- Навчально-практичні центри
- Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
- Публічна інформація
- Внутрішня система забезпечення якості освіти
- Гуртожиток
- Інклюзія і доступність
- Звіт директора Валентини Балицької про діяльність в 2020-2021 н.р.
- Міжнародні зв’язки
- Соціальні партнери
- Наші здобутки
- Наші успішні випускники
- Контакти
- Вакансії
- Скринька довіри
- Викладачу
- Пріоритети діяльності МОН у реформуванні професійної (професійно-технічної) освіти
- Графік освітнього процесу
- Освітні стандарти та програми
- Організація дистанційного навчання
- Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
- Класному керівнику та майстру виробничого навчання
- Атестаційний кейс
- Зворотний зв’язок
- Перевірка на плагіат
- Учнівський довідник
- Графік освітнього процесу
- Розклад дзвінків
- Розклад уроків
- Заміни уроків
- ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
- Фаховий молодший бакалавр
- ОПП "Виробництво харчових продуктів"
- Каталог освітніх програм
- Практика
- Дослідно-наукова робота
- Графіки екзаменаційних сесій
- Рейтингові списки на отримання стипендії
- Кадрове забезпечення виконання ОПП
- Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"
- Забезпечення літературою
- Документи на обговорення
- Як убезпечитися під час пандемії
- Стипендіальне забезпечення
- Бібліотека
- Права і обов’язки здобувачів освіти
- Закріплення кабінетів за групами
- Інформація про НМТ-2022
- Протидія булінгу
- Зарахування учнів на навчання
- Абітурієнтам
- Дні відкритих дверей
- Як стати учнем училища?
- Перелік професій
- Як обрати професію? (пройдіть тест)
- Молодіжний портал
- Майстер-клас від юніорів
- Подати заяву на вступ онлайн
- Індивідуальний день гостинності
- Правила прийому до ДПТНЗ "Вінницьке вище професійне училище сфери послуг"
- Порядок прийому до ЗФПО 2022
- Правила прийому на здобуття фахової передвищої освіти підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю "Харчові технології"
- Положення про приймальну комісію
- Положення про апеляційну комісію
- Галерея
- Новини
- Презентації професій
- Агент з організації туризму. Адміністратор
- Кравець. Закрійник
- Кухар. Кондитер
- Майстер ресторанного обслуговування
- Монтажник радіоелекторонної апаратури та приладів
- Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
- Перукар (перукар–модельєр). Манікюрник
- Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
- Спеціальність "Харчові технології"
- Проєкт EU4Skills