Перейти к основному содержанию
Вінницьке вище професійне училище сфери послуг Вінницьке вище професійне училище сфери послуг

Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Виробництво харчових продуктів»

26.05.2022 р. в ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» відбулося обговорення проєкту нової редакції освітньо-професійної програми «Виробництво харчових продуктів» вступ 2022.

Зустріч було проведено на базі платформи «Google Meet», що дозволило ефективно попрацювати та обговорити проблемні аспекти, спрямовані на удосконалення освітніх послуг та внутрішнє забезпечення якості фахової передвищої освіти для здобувачів ступеня фахового молодшого бакалавра.

Модератором заходу виступила гарант освітньо-професійної програми «Виробництво харчових продуктів»  Стрижко О.Т., голова методичної комісії професій ресторанного господарства, надала загальну інформацію про її компоненти та особливості, охарактеризувала мету, предметну область, перспективи до працевлаштування та подальшого навчання випускників. Особливу увагу було приділено аналізу загальних і спеціальних компетенцій та програмних результатів навчання. До обговорення долучилися учасники робочої групи з розробки ОПП, випускники фахової передвищої освіти 2022 року, викладацький склад методичної комісії професій ресторанного господарства, роботодавці та стейкхолдери.

Стейкхолдери Інна Кривешко, директор і  власник ГО "Вінницька асоціація гостинності "ХлібСіль", Олена Павлова, директор  громадської організації «Клуб Подільської кухні», гастрогід, дослідниця старовинних рецептів Подільської кухні, керівниця проєкту соціального ресторану “Коцюбинський 220”, та партнери Ірина Кублінська, кандидат технічних наук, методист ВСП "ВТЕФК ДТЕУ",  Бушинська Анастасія, кондитер ресторану «Rich», позитивно оцінили ОПП, надали важливі рекомендації та пропозиції, виявили бажання щодо подальшої співпраці.

Вдосконалюємося завдяки спільним зусиллям!