Перейти к основному содержанию
Про нас
Стратегія розвитку Вінницького вищого професійного училища сфери послуг
План розвитку ДПТНЗ "Вінницьке ВПУСП" на 2021-26 рр.
Історія училища
Структура управління та кадровий склад
Адміністрація
Структура управління
Кадровий склад методичних комісій
МК технологій та дизайну
МК філологічного циклу
МК фізико-технологічних і комп"ютерних дисциплін
МК суспільних дисциплін, фізичної культури та захисту України
МК механічного профілю
МК природничо-математичних дисциплін
МК ресторанного господарства
МК готельного обслуговування
Освітні послуги
Первинна професійна перепідготовка
Перепідготовка робітників. Професійно-технічне навчання
Підвищення кваліфікації робітників
Стажування
Підготовка дорослого населення (за направленням центру зайнятості)
Розмір плати за навчання
Ліцензований обсяг та контингент закладу
Обсяг регіонального замовлення на 2022 рік
Контингент закладу 2021-2022 н.р.
Навчально-практичні центри
Нормативно-правові документи НПЦ
Напрями роботи РБНПЦ
Освітні послуги РБНПЦ
Освітні програми РБНПЦ
Звіт про діяльність РБНПЦ
Благодійна діяльність
Навчаємось підприємництву
Майстер-класи
Передаємо досвід
Випускники про нас
Публічна інформація
Статут
Ліцензія на надання освітніх послуг
Свідоцтва про атестацію професій
Витяги з ЄДЕБО
Положення
Кошторис
Державні закупівлі
Фінансова звітність
Акти
Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
Загальна площа приміщень
Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти
Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"
Внутрішня система забезпечення якості освіти
Моніторинг якості знань
Гуртожиток
Інклюзія і доступність
Звіт директора Валентини Балицької про діяльність в 2021-2022 н.р.
Міжнародні зв’язки
Соціальні партнери
Наші здобутки
2019-2020
2020-2021
2021-2022
Наші успішні випускники
Контакти
Вакансії
Скринька довіри
Викладачу
Пріоритети діяльності МОН у реформуванні професійної (професійно-технічної) освіти
Графік освітнього процесу
Освітні стандарти та програми
професійної освіти
фахової передвищої
Організація дистанційного навчання
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Дії у разі виявлення в групі здобувача освіти з ознаками хвороби
Постанова № 50 "Про затвердження протиепідемічних заходів ..."
Інформаційна довідка для проведення роз’яснювальної роботи щодо запобіганню поширенню коронавірусу
Класному керівнику та майстру виробничого навчання
Атестаційний кейс
Положення про атестацію
Наказ про атестацію педагогічних працівників
Графік відкритих уроків та заходів
Перспективні плани проходження атестації та підвищення кваліфікації педагогічними працівниками
Самоосвіта, розвиток професійної компетентності
Зворотний зв’язок
Перевірка на плагіат
Учнівський довідник
Графік освітнього процесу
Розклад дзвінків
Розклад уроків
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Сайти/блоги викладачів та майстрів в/н.
ВІДЕО-УРОКИ
Корисна інформація
Фаховий молодший бакалавр
ОПП "Виробництво харчових продуктів"
Каталог освітніх програм
Практика
На допомогу практиканту
Документи для практики
Відгуки роботодавців
Дослідно-наукова робота
Графіки екзаменаційних сесій
Рейтингові списки на отримання стипендії
Кадрове забезпечення виконання ОПП
Матеріально-технічне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"
Забезпечення літературою
Документи на обговорення
Як убезпечитися під час пандемії
Критерії оцінювання
Стипендіальне забезпечення
Нормативні документи
Постанови КМУ
Бібліотека
Права і обов’язки здобувачів освіти
Закріплення кабінетів за групами
Інформація про НМТ-2022
Протидія булінгу
Зарахування учнів на навчання
Абітурієнтам
Вступна кампанія 2022
Кваліфікований робітник
Фаховий молодший бакалавр
Регіональне замовлення у 2022 році
Положення про приймальну комісію
Порядок прийому до ЗФПО 2022
Положення про апеляційну комісію
Графік роботи приймальної комісії
Подати заяву на вступ онлайн
Перелік професій
Як стати учнем училища?
Як обрати професію? (пройдіть тест)
Дні відкритих дверей
Індивідуальний день гостинності
Галерея
Майстер-клас від юніорів
Молодіжний портал
Фото
Відео
Оголошення
Новини
Презентації професій
Агент з організації туризму. Адміністратор
Кравець. Закрійник
Кухар. Кондитер
Майстер ресторанного обслуговування
Монтажник радіоелекторонної апаратури та приладів
Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення
Перукар (перукар–модельєр). Манікюрник
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Спеціальність "Харчові технології"
Проєкт EU4Skills
Кращі навички для сучасної України
Про проєкт
Меморандум про співпрацю з суброєктом
План взаємодії із зацікавленими сторонами
EU4Skills. Нові програми за професією "Кухар"
Оцінка екологічного та соціального впливу
Поетапна реалізація проєкту
Інформація щодо звернень та подання скарг
Громадські консультації
Регіональне замовлення у 2022 році